5 év biztonság a GAZEK-től

A legtöbben a számukra fontos műszaki berendezés mellett általában a szervizelhetősége alapján döntenek. Az egyik kiemelt érv statisztikák szerint a garancia és a szerviz megléte. Hiszen jól tudjuk, hogy mennyire fontos terület a karbantartás, alkatrész utánpótlás és a szerviz. Ha az ember ennyire vigyáz a műszaki berendezéseire, jogos lehet a kérdés, hogy az életére miért nem vigyáz ennyire…

Rendszeres szerviz = plusz élettartam

Ha zuhanásbiztonsági védőeszközről van szó, az időszakos felülvizsgálatot nem szabad elfelejteni, ez pont olyan, mintha karbantartásra vagy szervizre vinnénk az autót, nagyban megnövelhetjük vele az élettartamát, kihordási idejét.

Ráadásul ezzel még spórolhatunk is, hiszen ha megfelelően karbantartjuk a védőeszközöket, akkor nem kell olyan sűrűn újabb és újabb eszközöket vásárolni.

5 év biztonság – 1 év helyett 5 év díjmentes felülvizsgálat

A GAZEK-nél fontosnak tartjuk azt, hogy megrendelőink, ügyfeleink biztonságban tudják végezni a munkájukat nap mint nap. Ezért gondoltunk egy nagyot, és az átlagos 1 év helyett 5 év díjmentes felülvizsgálatot biztosítunk a GAZEK Safety Expert védőeszközökre.

Így segítünk spórolni ügyfeleinknek

Ha kezébe vesz egy árajánlatot, feltétlenül nézze meg a felülvizsgálatra vonatkozó díjakat és utalásokat. Vannak speciális védőeszközök, amelyeket fél évente kell felülvizsgáltatni, ezért a céges kasszának egyáltalán nem mindegy, honnan szerzi be zuhanásgátló eszközeit, rendszereit. (Mely eszközöket kell félévente ellenőriztetni? Ezekről bővebben itt olvashat>>)

A GAZEK termékekkel hosszú távon jól jár, hiszen az 5 év során díjmentesen felülvizsgáljuk védőeszközeit, így Ön nyugodtan dolgozhat.

Kérdése van az időszakos felülvizsgálattal kapcsolatban? Hívja szaktanácsadónkat még ma!

 

Kép forrás: pixabay.com