5+1 érv szakmai képzésünk egyedisége mellett

Az alábbiakban összefoglaltuk 5 pontban, hogy szakmai képzésünk miért egyedülálló a piacon. Mutatjuk!

Nézzük meg, melyek azok a tényezők, amiknek segítségével hatékonyan tudunk harcolni a zuhanás elleni védelem területén:

 1. Élményképzések
  Szakmai képzéseink elméleti és gyakorlati részből állnak, melyek életre szóló élményt és tapasztalatot adnak a résztvevőknek. A tapasztalati tanulás egyik alapelve, hogy gyakorlat közben sajátítja el az ember azokat a képességeket, készségeket, amit elraktároz, és később, amikor szükség van rá, akkor alkalmas időben előhoz. Éles helyzetekre készítjük fel a dolgozókat.
 2. Érthető, szakzsargon mentes tanulás
  Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a szakemberek értsék azt, amit tanítunk. A mindennapokban hús-vér dolgozók használják a védőeszközöket, ezért előadásainkon a tömény szakmai anyagot is mindig könnyed, érthető formában tolmácsoljuk.
 3. Országos szintű elérhetőség
  Zuhanásbiztonsági technológiai kiállításaink az ország több pontján is elérhetőek lesznek. A GAZEK Szakértő Pont létrehozásával az volt a célunk, hogy minél több szakértőhöz és felhasználóhoz el tudjunk jutni.
 4. Gyakorlati szakemberek, elméleti szakemberek képzése
  Mivel a zuhanásbiztonság fontos életvédelmi terület, ezért különösen fontos a kapcsolódó szakemberek képzése, melyhez csapatunk is csatlakozott. Részt veszünk szakiskolák, munkavédelmi tanácsadók valamint szakszolgáltatók oktatásában.
 5. Speciális képzések
  Nagy hangsúlyt helyezünk az egyedi, személyre szabott képzésekre, a kihelyezett céges oktatásra, valamint a viszonteladók, kereskedők továbbképzésére is. Tematikus oktatásunkkal a terület minden résztvevője felé lehetőségünk van átadni a magasban és mélyben való biztonságos munkavégzéshez szükséges ismereteket.

   5+1 Innovatív zuhanásbiztonsági megoldások
  Aki részt vesz képzéseinken, garantáltan megismerkedhet modern, innovatív zuhanásbiztonsági megoldásokkal,
amivel máshol nem találkozhat.

 

 

Szívesen részt venne Ön is egyik szakmai rendezvényünkön? Vagy gyakorlati tudásra van szüksége, hogy védőeszközeit biztonságosan használni tudja? Kérje munkatársaink segítségét!