Best of GAZEK 2020

Meglehetősen furcsa év lett a 2020-as esztendő. Nem csak a GAZEK számára. A pandémia ellenére azonban elmondhatjuk, hogy mégis jó évet zártunk. Néhány perc erejéig tegyünk egy kis visszapillantást! Lássuk, mi történt a GAZEK házatáján 2020-ban.

Szakmai képzések

  • Nagy lendülettel indítottuk idén is útjára szakmai képzéseinket. Januárban az évet mindjárt egy Időszakos felülvizsgálati képzéssel indítottuk.
  • Februárban Munkavédelmi alap és továbbképzést tartottunk Pécsett.
  • Márciusban a Magasban végzett munka alapjai c. képzésre került sor.
  • Júniusban újabb Időszakos felülvizsgálati képzést tartottunk.
  • Őszi képzéseink sorából Munkavédelmi alap és továbbképzés, illetve Magasban végzett munka alapjai képzés közül választhattak a jelentkezők.
  • Az év utolsó Felülvizsgálati képzésére novemberben került sor.

Zuhanás magazin

Ebben az évben márciusban, júniusban, szeptemberben és decemberben jelentek meg a Zuhanás magazin szakmai kiadványunk lapszámai. Ha lemaradt róla, itt visszanézheti az egyes lapszámokat »».

Online webinárium sorozat

A járványügyi helyzet és a home office hozta magával az új lehetőségeket. Zoom online felületen keresztül elindítottuk áprilisban a Leesés elleni tudáscseppek sorozatunkat, mellyel kapcsolatban nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. Sok érdeklődőt és résztvevőt vonzott.

Bemutató a MOL Campuson

Júliusban zuhanásbiztonsági bemutatót tartottunk a MOL Campuson, mintegy 100 ember részvételével. A gyakorlati demonstráción részt vett a GAZEK Mobil oktató autója is, melynek segítségével könnyen és látványosan prezentálhatóak voltak a lehetséges veszélyek és kockázatok, valamint az egyéni védőeszközök helyes használata.

Zuhanásbiztonsági Workshop Pécsett

Október elején került sor. A rendezvényen a résztvevőknek lehetősége volt elmélyíteni a magasban végzett munka területén szerzett tudásukat. A biztonságos távolságtartást a Magtár Látogatóközpont tágas tere adott lehetőséget.

Hogy mi várható a 2021-es évben?

Mint mindig, most is tele vagyunk ötletekkel! A következő évben új termékek bevezetésével szeretnénk előrukkolni. Az oktatások, az időszakos felülvizsgálatok, a tetőbiztonsági rendszerek, a fix zuhanásbiztonsági pályák és csomagok mellett bővül a portfóliónk. A jövőben a mobil telepíthető pályák és a leesés elleni biztonsági hálók segítségével szeretnénk még biztonságosabbá tenni a magasban dolgozók munkáját.

Addig is tartsunk ki, és vigyázzunk egymásra! Találkozunk jövőre!