Anti-pánik funkció előnyei

Anti-pánik funkció előnyei

Gondoljunk csak bele a következő élethelyzetbe. Tegyük fel, hogy egy villamosipari szerelés során 8 méter magasban kell kicserélni egy meghibásodott berendezést. A munka végeztével az emelőkosár meghibásodik, és a munkások nem tudnak lejutni…. Valamit tenni kell. Marad az ereszkedő mentőkészülék bevetése, ami pont erre való. Kérdés az, hogy mennyire gyakorlottak az alkalmazottak? Lesz-e merszük 8 … Tudjon meg többet

Az Újraélesztés nemzetközi napja

Az Újraélesztés nemzetközi napja

Október 16. Az Újraélesztés nemzetközi napja. Villámcsődület, bemutatók, ingyenes mini kurzus és minden, ami tömegeket vonz. Ezen a napon a mentőállomások és több egészségügyi szervezet szakmai nyílt napokkal hívja fel a figyelmet az újraélesztés fontosságára. Miért fontos erről megemlékezni?

Tudjon meg többet

Így jutalmazzuk a környezettudatos megrendelőket!

Így jutalmazzuk a környezettudatos megrendelőket!

Napjainkban sok szó esik a médiában környezettudatos életmódról. Ez az a téma, ami nem csak felkapott kifejezés, hanem történetesen valóban nagy jelentőséggel is bír nem csak a Földünkre, hanem a mindennapi életünkre vonatkozóan. Mivel a tudatosság fontos faktor ebben a témában, a GAZEK csapata sem hagyhatja figyelmen kívül. Olvassa el, milyen módon kívánunk részt venni, SŐT jutalmazni megrendelőinket ebben a zöld törekvésben!

Tudjon meg többet