Képzéseinkről mondták

Képzéseinkről mondták

Az elmúlt időszakban sok oktatást, képzést tartottunk. Nagy örömünkre szolgál, hogy pozitív visszajelzéseket kapunk a résztvevőktől. Ebben a posztban szeretnénk megosztani azokkal, akik még oktatás előtt állnak. Kedvcsinálónak néhány vélemény:

Tudjon meg többet

Rövid nyári szünet a GAZEK háza táján

Rövid nyári szünet a GAZEK háza táján

A visszajelzések alapján a GAZEK csapata híres a kreativitásáról. Ahhoz, hogy egész évben motiváltak és kreatívak tudjunk lenni, időnként pihenésre és felfrissülésre is kell időt szánni. Erre a célra jelöltük ki a július utolsó hetét. Kérjük megrendelőinket, hogy figyeljék a nyári szabadságról szóló felhívásunkat!

Tudjon meg többet

“Semmi sem könnyű, csak a zuhanás?”

“Semmi sem könnyű, csak a zuhanás?”

Mondta Frank Crane író. És milyen igaza van. De ne hagyjuk itt annyiban. A munkavégzés közben ugyanis nem szabad megengedni a könnyebbik utat.  Sokszor le kell küzdeni a halogatást, és tenni kell a zuhanás ellen. Ez persze egy kicsit melósabb, de egy kis szakmai segítséggel megoldható! 🙂 Ami ér valamit az életben, azt mindig nehéz megcsinálni. … Tudjon meg többet

JÁTÉK :)

JÁTÉK :)

Kedves ZuhanásMagazin Olvasó! Most már nincs más hátra , mint a következő 2 feladat végrehajtása! LIKE- old a Facebook oldalunkat! -> www.facebook.com/zuhanasbiztonsag.hu/   Posztolj egy képet a Facebook oldalunkra a júniusi magazinról #GAZEK címszóval! 🙂   A feladatok végrehajtását követően felvesszük veled a kapcsolatot, és küldjük is a szuper AJÁNDÉKOT! :))