Munkabalesetek száma 2020-ban

Munkabalesetek száma 2020-ban

Az Országos Munkavédelem Foglalkoztatás Felügyelet honlapján megjelent a 2020-as első félévi statisztika a munkabelesetekkel kapcsolatban. A statisztika a feldolgozott munkabaleseti jegyzőkönyvek alapján készül minden évben két alkalommal.

A 2020-as év első félévi kimutatása is tanulságos információkat tartalmaz. Nézzük meg őket sorrendben!

Tudjon meg többet

Karácsonyi üdvözlet

Karácsonyi üdvözlet

Minden kedves blog Olvasónknak: KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET kívánunk! Tartsunk ki az ünnepek alatt is, hogy találkozhassunk jövőre! Vigyázzunk egymásra!   GAZEK csapata

Best of GAZEK 2020

Best of GAZEK 2020

Meglehetősen furcsa év lett a 2020-as esztendő. Nem csak a GAZEK számára. A pandémia ellenére azonban elmondhatjuk, hogy mégis jó évet zártunk. Néhány perc erejéig tegyünk egy kis visszapillantást! Lássuk, mi történt a GAZEK házatáján 2020-ban.

Tudjon meg többet

Nehezített pálya: a téli munkavégzés

Nehezített pálya: a téli munkavégzés

A nappalok ugyan rövidebbek lettek, de a munkaidő sajnos nem. Korábban sötétedik, jegesek az utak vagy a munkafelületek, nehezített körülmények között kell dolgozni nap mint nap. Cikkünkben néhány olyan dologra szeretnénk felhívni a figyelmet, ami fokozottan veszélyessé teheti a mindennapokat. Lássuk mire kell odafigyelni különösen a szabadban történő munkavégzést illetően!

Tudjon meg többet

Sorsváltoztató balesetek nyomában 1.

Sorsváltoztató balesetek nyomában 1.

“Gábor, 43 éves tetőfedő vállalkozó, három kisgyerek édesapja. Szereti a munkáját, mindent megtesz azért, hogy a megrendelő elégedett legyen a szolgáltatásával. Családján kívül anyagilag támogatja még nyugdíjas szüleit is, akik a 12 évvel ezelőtt felvett hitel után nehéz helyzetbe kerültek. Mivel a legkisebb gyerekük másfél éves, felesége otthon van a gyerekekkel. Barátai szerint igazán tetőre termett legény, sem félelmet, sem veszélyérzetet nem ismer.

Tudjon meg többet

Újabb újraélesztési tippek Balától

Újabb újraélesztési tippek Balától

Ne parázz, sokkolj! Ezzel a címmel és újabb humoros történettel népszerűsítik Baláék Győrfi Pál segítségével az újraélesztési teendőket és az életmentő készülék használatát. Túszejtés, kommandósok, defibrillátor. Minden adott az izgalmas történethez. A Valami Amerika szereplői ezúttal is a tőlük megszokott lazasággal és poénokkal segítenek nekünk az újraélesztési ismeretek elsajátításában. Erre a tudásra és rutinra sajnos … Tudjon meg többet