Innovatív jelölési megoldás a GAZEK-től

Innováció nélkül ma már nem lehet lépést tartani rohanó világunkkal. Van úgy, hogy egy régóta használatos megoldás idejét múlta, újításokra van szükség a hatékony használathoz. Ilyen terület az egyéni védőeszközök jelölési rendszere is. Olvassa tovább a GAZEK Safety Expert legújabb innovációját!

“Azt tapasztaltuk a hétköznapokban, hogy az egyéni védőeszközök jelölési rendszere igen csak megérett az újításra!” – fogalmazott találóan pécsi előadásában Meiszterics Gábor, zuhanásbiztonsági szakértő.

Az életvédelmi eszközök rendszeres felülvizsgálathoz kötött védő felszerelések. Elengedhetetlen, hogy ezek a felülvizsgálatok megfelelően vissza-azonosíthatóak is legyenek. Mivel a jelenleg használatos jelölési forma nem alkalmas az összes fontos és előírt információ megjelenítésére, így a GAZEK csapata egyedülállóan új jelölési rendszert talált ki, és vezetett be védőeszközein.

A védőeszközökön az alábbi adatok kerülnek megjelenítésre:

  • Kötelező adatok
  • Használó neve
  • Használatba vétel időpontja
  • Felülvizsgálatok időpontja
  • A testhevedereknél plusz jelölés lesz látható: olyan piktogramok, melyek a hevederek felvételét mutatják be lépésről lépésre.
Új GAZEK Safety Expert jelölési rendszer

 

Kérdése van az új jelölési rendszerrel kapcsolatban? Kérje munkatársunk segítségét!