Kék és fluor sárga – jól látható megbízhatóság a GAZEK-től

A visszajelzések azt mutatják, hogy a dolgozók jó szívvel használják a GAZEK testhevedereket és egyéb védőeszközeinket. Mutatjuk mi az oka!

Sok panasz éri a kereskedésekben kapható védőeszközöket azzal kapcsolatban, hogy nem kényelmes viselni őket, nem lehet bennük megfelelően dolgozni. Sokszor emiatt is nehéz rávenni a dolgozókat arra, hogy minden alkalommal használják a védőeszközöket.

További kifogásként szokott felmerülni még az is, hogy nem érzi jól magát benne a dolgozó, diszkomfortérzés miatt, inkább elblicceli a használatot.

A GAZEK Safety Expert védőeszközök megalkotásánál kiemelten ügyeltünk arra, hogy az eszközök ne csak jó minőségűek, hanem kényelmesek és megnyerőek is legyenek.

Kék és fluor sárga – mit jelképez?

Láthatóság

A GAZEK termékek a kék – fluor sárga színnek köszönhetően messziről is jól láthatóak. Ezt a tulajdonságot a cégvezetők, művezetők vagy a munkavédelmisek üdvözölni szokták, hiszen távolról is látszik, hogy a dolgozó felvette-e a munkavégzéshez szükséges védeőeszközt vagy sem.

Megbízhatóság

A kék szín megbízhatóságot tükröz. De itt nem csak a külső számít, hanem a belső tulajdonság is. A szakértők által meghatározott minőségi alapanyagnak köszönhetően garantáltan megbízható védelmet nyújtanak a magasban vagy mélyben végzett munka közben.

A GAZEK menő

A felhasználók véleménye alapján elmondhatjuk, hogy a GAZEK termékekben jól érzik magukat a dolgozók, színe, kialakítása és kényelmes viselete miatt a védőeszköz öltöztet, tartást ad, és nem utolsó sorban jó hatással van a dolgozók önérzetére is. Egyesek szerint sármot és magabiztosságot kölcsönöz felhasználójának.

Használja Ön is a GAZEK védőeszközöket, válassza az eredetit!