oktatás

Oktatás és fejlesztés. Mi várható 2020-ban a GAZEK-nél?

Mi várható ebben az évben a GAZEK háza táján? Erre a kérdésre adott választ Bogos Csaba, ügyvezető, zuhanásbiztonsági specialista. Olvassa el bejegyzésünket!

“Úgy gondolom, hogy sikeres évet zártunk 2019-ben.  Általános helyzet, hogy javult a védőeszközök mindennapos alkalmazása. Elmondható az is, hogy nőtt az igény és az érdeklődés az eszközök rutinos alkalmazására, azaz a gyakorlati oktatásra. Nagy öröm számomra, hogy a zuhanásbiztonsági terület fejlődést mutat, persze a maga gyerekbetegségeivel együtt.

Továbbra is kihívást jelent a cégeknek a külföldi leesés elleni védőeszközök használata, hiszen a gyártó nem foglalkozik a felhasználó oktatásával, betanításával. Megoldandó feladat még a helytelenül telepített technológiai rendszerek felülvizsgálata és átépítése is. Ezek a feladatok azonban nem veszik el a kedvünket, sőt, további fejlődésre ösztönöznek a jövőben is!

A jövőben számos hiánypótló tanfolyam kerül megrendezésre, az első féléves naptárunk már összeállt, amit hamarosan közzé is teszünk.

Milyen témájú oktatásra számíthatnak az érdeklődők?

  • folytatódnak a felülvizsgálati képzések
  • munkavédelem területén több mini konferenciát szervezünk
  • mezőgazdasági terület munkavédelme előtérbe kerül
  • zuhanásbiztonsági nemzetközi konferencia várható külföldi szakemberek részvételével
  • munkavédelmi szakemberek számára többfajta tréninggel készülünk
  • kötéltechnikai, csomózási tréning
  • folytatódik illetve több szinttel kiegészül az ipari alpinista segédek kiképzése

Nem csak szakmai szinten, hanem a menedzsment területén is több fejlesztést fogunk végrehajtani. Ilyen lesz például a projektmenedzsment rendszer és szemlélet bevezetése.

Ezeken kívül még van néhány meglepetés a tarsolyunkban, de erről majd időben fognak értesülni partnereink. Egy szóval idén is aktív és izgalmas évnek nézünk elébe.”

Tartson velünk a 2020-as évben Ön is! Kövesse blogunkat, illetve FB oldalunkat, hogy ne maradjon le az újdonságokról!

 

kép: unsplash.com