Referenciák

Rólunk mondták

Le a kalappal a cég előtt! A termék megnyerő nagyon egyszerűen kezelhető és könnyű is valamint az ár sem elfogadhatatlan!A bemutatók a képviselőkkel beszélgetés nagyon hasznos és közvetlen,megnyerő és hitelesnek is mondható.Az érveiket jól alátámasztják és meggyőző,hogy a biztonsági beülő sem ormótlan kényelmetlen hanem kifejezetten keskeny könnyű könnyen kezelhető és strapabíró is !Az új csatt rajta pedig fantasztikus és praktikus!Köszönöm,hogy kipróbálhattam a versenyen.Szívesen ajánlom a kollégáim körében ezt a márkát.

Tetőfedőnéni
Kunu Lenke

– – – – – — – – – – –
“A dolgozók is szívesebben használják a védőeszközöket”
2014-ben vettünk részt a GAZEK Safety Expert zuhanásbiztonsági képzésén. Itt volt alkalmunk közelebbről tanulmányozni, kipróbálni és begyakorolni a védőeszközök használatát. Dolgozóink azóta tudatosan alkalmazzák is ezeket a munkájuk során, szívesebben használják a védőeszközöket, mint korábban. Amióta közelebbről megismerték az eszközöket, magasban végzett munkájuk biztonságosabb, elmondhatjuk, hogy csökkent a balesetek veszélye a hétköznapokban.
A védőeszközök gyors, pontos kiszállításával valamint az ingyenes felülvizsgálattal különösen elégedettek voltunk. Ezen kívül újabb gyakorlati képzést igénybevételét tervezzük.”

Carmeuse Hungária Kft.

– – – – – – – – – — – – –
„Szimpatikus volt, az eszközök díjmentes időszaki felülvizsgálata”
A Sole-Mizo Nyrt Szegedi Tejüzemben megoldást kerestünk az üzem tejsilóin, tejtartályain végzett javítási, szerelési munkáinak biztonságosabbá tételére, a leesés megakadályozására.
A beérkező ajánlatok közül csak a Gazek Safety Expert tudta garantálni azt, hogy a helyszínt felmérje, és az adott körülményekre ráformált, szakmailag megfelelően összeállított zuhanásbiztonsági eszközöket meghatározza és beszállítsa.

A Gazek Safety Expert munkatársai vállalták, hogy a zuhanásbiztonsági eszközök beszállítását követően a biztonságos használat elsajátítására minden műszaki munkatársunkat a helyszínen elméleti és egyenként gyakorlati oktatásban részesítsen. Ez azért volt nagyon lényeges szempont, mert szakszerűtlen használat esetén a zuhanásbiztonsági eszköz a leesést nem tudja megakadályozni.
Ajánlatukban szimpatikus volt az eszközök díjmentes időszaki felülvizsgálata, mellyel természetesen éltünk is.
A céget szívesen ajánljuk mások számára is!

Darócziné Nemes Boglárka
Munkavédelmi vezető
Sole- Mizo Nyrt. Szegedi telephely

– – – – – – – – – – – – –

„A veszélyhelyzetek elkerülésére kaptunk innovatív megoldásokat.”
A Zuhanásbiztonsági veszélyek feltárás dokumentáció elkészítése során, a GAZEK Safety Expert szakértői munkaműveletenként lebontva feltárták a magasból való leesés veszélyeit, és ezekre technológiai, valamint védőeszköz megoldásokat javasoltak, mint a személyi, mind pedig a kollektív védelemre vonatkozóan. Kiemelném, hogy felhívták a figyelmet arra, hogy 1 m magasságtól kell biztosítani a védelmet.
Köszönjük a szakértő tanácsokat!

Spitzer Silo Kft.

– – – – – – – – – – – –

„A díjmentes időszaki felülvizsgálattal különösen elégedettek vagyunk.”
Cégünk munkavédelmi tanácsadójának komoly szakmai segítség volt a zuhanásbiztonsági eszközök munkaterületenkénti kiválasztása. Elsőként a folyamatokat megvizsgálták a GAZEK munkatársai, majd a veszélyhelyzetek elkerülése érdekében eszközbeszerzéseket javasoltak. Ezek meg is történtek ennek megfelelően.
A díjmentes időszaki felülvizsgálattal különösen elégedettek voltunk. Meglepő volt ezen kívül még az is, hogy a termékek sokszori használat után is jó minőségi állapotban vannak, és rendkívül tartósak.

Treszner Kft.

– – – – – – – – – – – – – –

„Nagyságrendekkel jobb minőséget kaptunk.”
Korábbi leesés elleni védőeszközeinkhez képest, a GAZEK termékek minősége nagyságrendekkel jobbak, mint a régiek, és sokkal tartósabbak. Beigazolódott, hogy érdemes volt a minőségre költeni.

Iron Contstrukt Kft.

– – – – – – – – – – –

„A Baranya megyében működő járási mentőcsoportok Drávaszabolcsi minősítő gyakorlatán való segítő közreműködésüket ezúton tisztelettel köszönöm!
A gyakorlat megszervezésében, zavartalan, megfelelő szakmai színvonalon történő lebonyolításában Önök fontos tevékenységet vállaltak és segítséget nyújtottak.”

Mácsai Antal
mk. tű. ezredes igazgató
Katasztrófavédelem

– – – – – – – – – —
Képzéseinkről mondták

Hasznos információt kaptam a munkámhoz, hogy egyáltalán milyen zuhanásbiztonsági eszközre, megoldásra van szükség egy- egy megoldásra váró esetben.

Székely Zoltán
Székely és Lánya Kft

– – – – – – — – – –

“Számomra nagyon hasznos volt, sok új ismeret szereztem mind az zuhanásbiztonsági eszközöket, mind a hozzájuk kapcsolódó dokumentációt tekintve. Az előadás logikus felépítése, az általános törvényi háttértől a konkrét példák felé haladása nagyban megkönnyítette a téma átláthatóságát. Nagyon tetszett Gábor gyakorlati bemutatója, és örültem, hogy lehetőségem volt felpróbálni egy testhevedert.”

Szebeniné Lódri-Balogh Nelli

– – – – – – – – – – — – – –

“Tapasztalataim: az előadás hasznosságát illetően nem férhet kétség annak létjogosultságához. Az előadók szakmai felkészültsége és tapasztalatai mind hozzájárultak az előadás sikeréhez. Részemről hasznosnak és előremutatónak tudom minősíteni az előadást.”

Kővári Zsolt