Vigyázat! A „majdnem jó”, az nem jó. De nem is biztonságos.

“A majdnem jó, az nem jó.” – tartja a mondás. Való igaz. Különösen olyan területen, ahol a biztonság van terítéken. Olvassa el, miért éri meg az igazit választani.

A „majdnem jó” megoldás tulajdonképpen jó is lehetne, de nem az. És főleg nem is biztonságos. Ez a megállapítás sokszor bebizonyosodott már az elmúlt évben. Ha valami, hát az életvédelem pont az a terület, ahol a „majdnem jó” kategóriával igen csak kockázatos próbálkozni.

Leesés elleni védőeszköz, amin nem érdemes spórolni

A zuhanásbiztonsági technológia több mint egyszerű leesés elleni védőeszköz. Jóval bonyolultabb, komplexebb megoldás, mint ahogy az kívülről látszik. Ezért nem szabad takarékossági szempontok miatt elvenni belőle, hiszen akkor az eredeti funkcióját nem fogja ellátni. Aki a kapott árajánlatot úgy fogadja el, hogy annak szakmai tartalmát nem ellenőrzi, csak a végösszegeket hasonlítja össze, bizony nagy hibát vét, és komoly felelőssége van a rendszer biztonságát illetően.

Ezeket a mindennapos problémákat látva eltökélt szakmai célunk az, hogy a jövőben műszaki lektorálási feladatokat is elvállaljunk annak érdekében, hogy a költségtakarékossági szempontokra hivatkozva, vagy a szakértelem hiánya miatt ne lehessen „majdnem jó” zuhanásbiztonsági megoldást megvalósítani. Az életvédelemhez a legjobb megoldásra van szükség!

Kérdése van? Segítségre van szüksége a védőeszközök kiválasztásában? Hívja munkatársunkat még ma!